Thursday, February 3, 2011

Подобни обяви

: Апартамент бул.Сливница,Акт 16 от 2 год, луксозен, на бул. Сливница, Люлин/София, кв. Модерно предградие, до спиркaта на метрото на Сливница.Апартаментът е 3 стаен, около 100 кв.м чиста площ по нот.акт 97 кв.м, разделен е на 2 апартамента - един 2 стаен и един 1 стаен, които се дават и под наем, така че е чудесен за инвестиция.Няма нот.акт за разделянето.Цена 74 000EUR . ЗА ДИРЕКТНИ КЛИЕНТИ НА АГЕНЦИЯТА!ЦЕНА imotitop@abv.bg skype: imotitop tel.02/4705211 0898509922 www.property-bg.socialgo.com www.imotitop.bgoffers.com www.imotitop.dir.bg

Ivanov
София
0898509922
imotitop

No comments:

Post a Comment