Tuesday, November 2, 2010

Подобни обяви

: Продавам ПАРЦЕЛ на изхода на КАРЛОВО за СОПОТ,8дка,за жилищно строителство,граничащ с новопостроени лукс имоти.ДЕЛИМ!!!0897926878;0897926958

elena ivanova
Карлово
033591611

No comments:

Post a Comment